В Провадия Филев продължава да прави Анатоли Атанасов-Кивито на глупак

Сподели

ЩЕ ОСТАНЕ ЛИ АНАТОЛИ АТАНАСОВ В ИСТОРИЯТА НА ПРОВАДИЯ – ЗАВИНАГИ ВТОРИ ?

Вчера САМО ИСТИНАТА публикува:

Веднага след това Анатоли Атанасов е потърсил Филев за обяснение и Филчо си го е „завъртял“ така както си трябва, разбрахме от наши брилянтни източници.

Бившия червен кмет му заявил, че наистина са се събирали миналата сряда след публичното обсъждане на бюджета, но са обсъждали политиката в страната и ситуацията в Провадия, но нищо конкретно.

Според нашия източник младите в БСП през последните години са подготвяни и то лично от Филчо Филев и Росица Пиринлиева, че на кметските избори през 2023г. естествен кандидат за кмет вече е Анатоли Атанасов. Но познавайки вече лукавия Филев предположили, че като нищо в главата му може да се въртят подбни схеми отново да измести Атанасов в последния момент.

Младите социалисти обаче този път били твърдо решени ако Филчо и компания продължават да ги правят на глупаци да им дадат битка.

Припомняме Ви, че бившият НЕуспешен кмет на Провадия Филев на втория тур през 2019г. получи по-малко гласове от първи тур, което бе прецедент в цяла България.

В Провадийци вече се обсъжда ситуацията.

Хората искат нови лица за кандидати. Да има сблъсък на идеи! За да имат голям избор!

В града вече усилено се говори, че ако и този път Анатоли Атанасов се остави на алчния за власт и „родения за доживотен директор или кмет“ Филчо Филев отново да го залъже и измести с политически АЛА-БАЛИЗМИ то значи, че

Анатоли е, както си го знаем от едно време – човек без грам характер и политическо мекотело, който НЕ става за кмет, но който дори не става и за общински съветник.

ДА СИ ХОДИ В ЗЛАТИНА И ДА ОСВОБОДИ МЯСТО НА НЯКОЙ ПО-СМЕЛ МЛАД СОЦИАЛИСТ

На началната снимка: Изправения белязан, изпънат като комсомолски секретар на който му дават партийно поръчение е Филев, а седналия – Анатоли Атанасов

Източник: Само Истината


Сподели

Related posts

Leave a Comment