Честно да ви кажа, малко ми писна цялата държава да се тресе като в евтино порно от разпасания промискуитет на родната мафия

Сподели

Лицето Бойко Методиев Борисов (извинете, че така започвам, ама напоследък се оказа модерен този изказ и реших да го пробвам) е отказало да направи ДНК анализ за бащинство относно лицето Дете на лицето Мис Бикини. 

Наистина, страх го е. Но за миг помислете от какво точно – дали от положителен резултат на този анализ или от отрицателен… Представете си само какъв срамен удар по егото на този политически самец би било да се окаже, че е рискувал всичко, за да издържа чуждо дете. 

Честно да ви кажа, малко ми писна цялата държава да се тресе като в евтино порно от разпасания промискуитет на родната мафия. Срамно е, че опосканото ни чувство за справедливост в момента се е фокусирало върху слабия ластик в гащите на един самозабравил се феодал. Борисов трябва да бъде разследван за истински, големи престъпления, да бъде съден, осъден и затворен – без да има значение дали онова тъжно заченато дете е негово или не.

Радослав Бимбалов 


Сподели

Related posts

Leave a Comment