Касапина от Владиславово също подстригвал и рязал момичета! Заедно с убиеца Големанов

Сподели

В събота цяла България бе потресена от един Касапин от Стара Загора, за който да счупиш носа на едно момиче, да я биеш до безсъзнание, да я накълцаш цялата като зеленчук и накрая гаврата за да е пълна да я острижеш нула номер е нещо нормално само защото в Стара Загора мутрите изверги така постъпвали от 2015-та г. и го приемали за нещо нормално. Ти да видиш. Само, че в обществото се надигна такъв гняв, че дори и политиците се уплашиха – спряха отпуската си и приеха нови закони. Заваляха оставки на прокурори, на доктори, а трябва и на съдии. От събота насам вече арестуват и задържат „биячи“ на жените и на приятелките си. Сега гнева на народа се очаква да разтърси и разпънатите чадъри на много прикривани подобни престъпления … и в други градове!

По наша информация обаче и Варна си има Касапин. Градските легенди с уплах го наричат Касапина от Владиславово или Кварталния Касапин

Генадий Атанасов-Гената от Владиславово също е подстригвал и рязал момичета, които в последния момент са отказвали да се снимат в порно клипове организирани от него и убиеца Големанов, ни разказа наш отлично информиран източник, която по чудо се е оттървала от садистични изврашения от двамата изверги.

Това се е случило през 2020-2021г., когато Генадий вече е опиянен от властта в община Варна, като заместник председател на общинския съвет, и усещането от „ваденето“ на по-големи лесни пари. Припомняме Ви, че тогава на различни събирания Генадий пиян и надрусан се е хвалел, че той е вече новия сив кардинал в общината, всичко му е позволено и всичко в Общината вече минавало през неговото позволение, вече той разпределял порциите за което вземал пари (виж линка под статията). Още повече, че е имал и разпънат чадър лично от най-влиятелния прокурор във Варна Владимир Чавдаров (толкова се самозабравя, че на входа на дискотека ПЛАЗА пиян и надрусан не иска да плаща вход с думите „ти знаеш ли аз КОЙ съм? За което получава няколко юмрука  и близо седмица си остава в къщи).

Още тогава в разцвета на самозабравянето си от властта Генадий стартира поредица от престъпни бизнеси и начинания, единия от които е снимането и разпространението на порно клипове в някой от които явно под въздействието на наркотиците лично той участва.

В този бинес (и в разпростарнението на наркотиците за което в едно интервю се оплита и си признива – ВИЖ ТУК) той решава да включи като съдружник убиеца Димитър Големаноив, който от години се занимава със снимане и разпространение на порно клипове и има опит. Генадий го е уговорил, като му обещал че с неговите връзки в община Варна и с протекциите лично от Апелативния прокурор могат да разширят порно индустрията и да изкарат милиони без да ги закачат полиция и прокуратура.

Тогава всъщност двамата порно индустриалци са намирали и уговаряли пристрастени момичета (знаем и кой им ги е намирал и водил в хотел в Дружба, където са снимали изврашенията), които и срещу заплащане са склонявани да се снимат в порно клиповете под режисурата предимно на опитния Големанов. Генадий Атанасов също се включвал, и в снимането и в участието.

ВИЖ ТУК – ВЕСЕЛИНА ТОМОВА В ИНТЕРВЮ СПОДЕЛЯ, ЧЕ ИМА ПОРНО КЛИПОВЕ С УЧАСТИЕТО НА КАСАПИНА ОТ ВЛАДИСЛАВОВО

И на двамата садистични бандити била честа практика момиче което се отказва след като са я зарибявали с дни с безплатни наркотици, да я постригват с машинка за назидание пред другите.

Свидетелка разказва, че само на някой момичета от ромски произход са си позволявали и да ги режат на къси нарези по ръцете и краката за да изглеждали явно още по-безкомпромисни към другите момичета, като бруталните видеа са записвали на телефоните си, и при необходимост ги пускали на някой от момичетата превантивно… за сплашване.

Според запознати този порно бизнес на двамата извратени садисти е продължил около две години – до 10 ноември 2021г., когато Димитър Големанов под влиянието на наркотици застрелва приятелката си Диляна, новия и приятел чужд гражданин и се самоубива (виж линковете под статията).

След това Касапина от Владиславово остава сам.

Присвоява си каквото може като дялове на дружества, НПО-та, дивиденти, суми по сметките, пари дадени за лихви, контакти, дилъри за разпространение на наркотици от вече мъртвия си партньор. Според запознати изплашва се много (даже тогава за първи път получава лек инсулт) и спира с порно клиповете.  

И СЕ МОЛЕЛ ДА ОСТАНЕ „СУХ“

Сега въпроса е дали освен в Стара Загора районна прокуратура Варна ще се самосезира и ще разрови всички сигнали подавани през 2020 – 2021г. срещу Касапина от Владиславово или отново ИП, БОП и Прокуратурата ще останат слепи и глухи и отново ще го „покрият“, защото е общински съветник и е човек на „някой“ политик, както бе и Георги Касапина от Стара Загора?

ХОРА, ВРЕМЕ Е ДА КАЖЕМ СТИГА!

ВРЕМЕ Е ДА ПОКАЖЕМ ЛИЦАТА НА ИЗВЕРГИТЕ, ЗАЩОТО УТРЕ ТЯ МОЖЕ ДА Е ВАШАТА ДЪЩЕРЯ!

ТА АКО ОТНОВО „ЧАДЪРА“ ГИ ОПАЗИ, ПОНЕ ДА НЕ МОГАТ ДА СЕ ПОКАЖАТ!

ЗАЩОТО НАРОДА ЩЕ ЗНАЕ КОИ СА!

И ЩЕ ГИ СОЧИ С ПРЪСТ!

Иван Русев

На началната снимка от ляво на дясно са Димитър Големанов и Генадий Атанасов, който отново се натиска за общински съветник във Варна за да има власт и чрез нея да безчинства безнаказан…


Сподели

Related posts

Leave a Comment