КАСАПИНА ОТ ВАРНА ВЕЧЕ БЕЗ РАЗПЪНАТ ЧАДЪР ОТ ПРОКУРАТУРАТА!

Сподели

Генадий Атанасов-Касапина от Варна вече без разпънат чадър от окръжна прокуратура Варна! Разследвания срещу него масово се размразяват

На 15-ти август отстраниха бившия Апелативен варненски прокурор Владимир Чавдаров. По кулоарите на службите отдавна се говори, че в продължение поне на четири години вече отстранения висш прокурор индиректно е нареждал всички сигнали, преписки и разследвания срещу станалия известен напоследък като Касапина от Варна Генадий Атанасов.

Другите, които пазят кварталния бандит, все още лидер на печално известната партия СВОБОДА във Варна, са оперативни в ИП и в БОП. Те обаче няма да могат да спират сигнали и досъдебни производства срещу престъпника Атанасов, ни споделя още източника ни.

Според публична информация от началото на 2020г. срещу владиславовския бандит са пуснати 17 сигнала за разнородни престъпления, като имотни измами, разпространение на наркотици, лихварство, пране на пари, поръчване на убийства, склоняване на момичета за снимане и разпространение на порно видео филми, а тези които му отказвали били подстригвани нула номер и нарязвани за назидание, кражби на ДДС чрез строителния мошеник Анжело Георгиев – Интербилда, изготвяне на документ с невярно съдържание използван за неотстраняването му като общински съветник, шантажиране на бивш премиер, купуване на гласове и много други (виж в линковете под статията). 


Сподели

Related posts

Leave a Comment