НОВИТЕ ИЗЛЪГАНИ ОТ ГЕНАДИЙ ОТ ВАРНА

Сподели

Генадий Атанасов – Наркоразпространителя от Владиславово нареди „новите излъгани“ в снимка, че да се знаят кои са все пак

Още на 27 август Ви написахме, че наркоразпространителя отново ще се кандидатира за общински съветник, защото само с власт зад гърба може да остане недосегаем от хватката на Прокуратурата. Даже тогава Ви подредихме и листата му (виж линка под статията).

Генадий Атанасов – Наркоразпростарнителя и Венцислав Сивов – Джеки Чан и той от Владиславово подредиха листа за кандидати за общински съветници под името на станалата печално известна партия СВОБОДА, както прогнозира още преди месеци медия Само Истината.

ВЛАСТТА ЛЕСНО СЕ УСЛАЖДА

Престъпните дружки Генадий Атанасов и патрЕота без средно образование Венци Сивов явно свикнаха с властта.

СТАРАТА, ЯВНО РАБОТЕЩА ИЗМАМНА СХЕМА

Генадий и Сивов още от преди месец прозвънявали всеки номер от телефоните си и казвали, че СВОБОДА И ВМРО заедно представлявали петата по големина политиеска сила във Варна !?! Значи те са вземали всеки прозвъняващ за пълна лимонка, защото първо изкараните 2700 гласа преди 4 години са далеч по малко (около 300, и то благодарение на Велин Стефанов), а ВМРО са сринати и дори не може да се прогнозира колко на минус са във Варна.

Отделно ако ГЕРБ, ПП-ДБ, Възраждане и ДПС са първите четири плитически сили във Варна, а тези нехранимайковци се имат за пета сила, то явно след тях остават БСП, ИТН, съветниците на Ангел Дерменджиев, СДС и ВОЛЯ ЗА ВАРНА на Янко Станев и Веселин Марешки, които според Генадий му дишат прахта. Така излиза!

Двамата вече изпечени мошеници взели решение всеки от тях да осигури по 25 „рибока“, които да подлъжат да им запълнят листата и така тя да изглежда пълна с 51 кандидати. Отделно трябвало всеки кандидат, както преди 4 години да си намери застъпници, да си ги плати за да изкара гласове, които пък пак да вкарат Генадий Атанасов – Касапина в съвета и отново в далаверите…

КОИ СА ПЪРВИТЕ СЕДЕМ?

Водача е ясен – Наркоразпространителя от Владиславово

Втори е коалиционния партньор – средниста Сивов

Трети е „златаната кокошчица на Генадий за гласове“ Велин Стефанов (за който подготвяме едно разследване със смъртен случай)

Четвърти е квота на ВМРО

Пети е квота на ВМРО

Шести е квота на ВМРО, един от старите ДДС-ари на Варна с сцех за производство на PVC дограма

Седма е любовницата на строителния мошеник Анжело Георгиев Александра Власева (поне по неговите думи), миналогодишен кандидат депутат от Български възход.

ОБЩО ВЗЕТО ЦЯЛАТА ЛИСТА Е ДОНОСНИК, МОШЕНИК, ПЪЛНЕЖ

Във Варна човек, колкото и добре да живее най-накрая се оказва измамен от Генадий, както каза еднин местен анализатор.

Ерата на селяндура Генадий БЕЛОликия, който от алчност все още се занимава с наркоразпространение и лихварство (цяло Владиславово го знае) приключи. Дори и балъците в кандидатската му листа да го вкарат в съвета (преди четири години Генадий имаше 63 преференции, но стана съветник само защото беше водач и другите в листата реално го вкараха, а той ги забрави) ще бъде оставен в сам в ъгъла.

От старите излъганите 48 отпреди четири години останаха само Тедора от Аспарухово, Пламен Роев и един Милен. Даже май Иван Русев най-накрая е прогледнал и се е дръпнал от токсичния Генадий, защото го няма в листата.  

А НОВИТЕ ИЗЛЪГАНИ НЯМА ДА СА ПОСЛЕДНИТЕ

Един международен измамник някога беше казал: „Докато има „рибоци“, ще има и измамници.“


Сподели

Related posts

Leave a Comment