Положението е следното. Путин и Си седят като бели хора и преговарят. Шолц лежи по корем в Тел Авив заради сигнал за атака

Сподели

Положението е следното. Путин и Си седят като бели хора и преговарят. Шолц лежи по корем в Тел Авив заради сигнал за атака. Байдън не знам точно къде е, защото не мога да разбера кога лъжат и кога не, но знам, че днес някои държавни визити в Близкия Изток са му отказани. Отказани!!!

След удара по болницата, който има хиляди жертви, дори най-глобалистките медии не могат да скриват истината кой, как и защо. Сега Байдън, Колективният Запад, включително България като част от него имат 2 варианта. Или се отказват от претенциите и лъжите и позволяват на света да живее, което означава пълна промяна на политиката или ще се изправят срещу Джихад.

Аз разбирам, че скритите елити точно това искат, масова война, разбирам, че не ги интересува човешкия живот, нито на децата, нито на възрастните. Но тя реакцията ще дойде и до тях. Що се отнася до Израел мисля, че не само политическата кариера на Бенимин Нетаняху свърши катастрофално, но съдбата на Израел е поставена на карта и ми се струва, че ще станем свидетели на преразглеждане териториите, статута и правната международна санкция към тази държава.

За четвърти пореден ден Израел НЕ ЗАПОЧВА сухопътна инвазия в Газа. Мисля, че след снощното нападение над болница този план приключи преди да е започнал. Както винаги дълбоките ми проникновения за случващото се бързо намират потвърждения. Мнението ми, че за Израел предстои промяна в много негативен план, преразглеждане на условията за съществуването на държавата Израел, намери първо потвърждение в план, който Вашингтон предлага. За „опекунство“ над ивицата Газа, в което да вземат участие няколко мюсюлмански държави.

Според плана, в който трябва да участват Египет, Саудитска Арабия, Турция и други, те трябва да наблюдават Хамас, да ги разоръжат и да отговарят за вътрешните процеси в Палестинската Автономия. Чудесно. Това означава, че на територията на Израел ще се засили ислямското присъствие и влияние.

Означава още вътрешна намеса в Израел на чужди сили. Ей, тоя Вашингтон няма покой! Този план е ДОКАЗАТЕЛСТВО, че САЩ ПРЕДАДОХА ИЗРАЕЛ. Благодаря на проф. Владимир Чуков, който ми изпрати материала!

Анастасия Гешева


Сподели

Related posts

Leave a Comment