МЕГА СКАНДАЛ: Злоупотреби в Община Добрич Селска

Сподели

В продължение на секс скандала в Община Добричка Ви пишем за корупцията която се вихри в иначе спокойната ни селска ни Община.

На 16.10.2023г. е пусната жалба срещу Соня Георгиева за заплахи, принуда за гласуване за БСП на предстоящите избори и злоупотреба с Отпускането на целева помощ за отопление за отоплителен сезон 2020/2023 г. В Редица Села в община Добрич-селска под строгото командване на Георгиева се заявяват дърва за помощ за отопление за десетки десетки ЛИЦА ФАНТОМИ, на които им се подправят документите и им се предоставят дървата,  след това дървата се реализират към частни Фирми на половин цена и така държавата се ощетява с много десетки хиляди лева, така година след година, същата работа е и с наемането на всяко кметство с кмет от БСП на мургави работници чрез социалното подпомагане, на които дебитните им карти стоят в кметството и кмета тегли заплатите им.

В следващият сигнал очаквйте тайната Любовна Квартира на Соня Георгиева и Дико Иванов в село Бранище, Община Добричка. Както и Злоупотребите и корупцията на Бившият областен на Града Галин Господинов

Тема в развитие...

Група будни граждани


Сподели

Related posts

Leave a Comment