СКАНДАЛ: Кметицата Соня Георгиева – Общата в развратни сцени в община Добрич със секретаря Дико (СНИМКИ от СКРИТА КАМЕРА)

Сподели

Будни граждани на Добрич ни алармираха за брутални сцени на разврат в община Добричка с участието на кметицата Соня Георгиева, получила прякора Соня Общата и секретаря Дико Иванов, неин бивш любовник.

Ето го героят от голите записи Дико Иванов

В община Селска (Добрич) цари брутален разврат, корупция, заплахи и т.н. от много години. Сега начело на разврата и корупцията и заплахите е Соня Георгиева!

Целият град знае за издигането й като кмет на селска община Добрич…. За съжаление кметицата е позната сред старите комунисти в града като Соня Общата!

Порноизпълненията им с участието на още една жена са документирани със скрита камера от самия Дико Иванов. Соня Георгиева е знаела за тайното записване на разврата, което е престъпление, защото премълчава истината (лично укривателство – чл. 294 НК) и на общото длъжностно престъпление по чл. 282.

Палавата Соня е снимана в сцени с Дико и още една дама

По този повод в понеделник, 16 октомври, група граждани вече внесоха сигнал до Районния съд срещу Соня Георгиева за премълчаване на истината за развратните сцени и записването им в сградата на община Добричка.

Отделно от това за вота на 29 октомври т.г. Соня Георгиева изпраща свои емисари във всяко едно село в общината и се обикаля къща по къща със заплахи , че ако не гласуват за нея, ще стане лошо и ще трябва да напуснат селото, за което вече има пуснати жалби до полицията.

Снимката от скрита камера, с която редакцията ни разполага, ще бъде предадена на МВР


Сподели

Related posts

Leave a Comment