Футболен съдия от Варна напира за кметския стол във Вълчи дол!?!

Сподели

Тежкозависим от подземния свят на Варна футболен съдия на 35 години напира за кметския стол във Вълчи дол на балотажа в неделя издигнат от СВОБОДА – партията на наркотрафика в България 

След първия тур на преминалите избори в китната варненска община Вълчи дол до балотаж стигнаха досегашния кмет Георги Тронков с 2004 гласа (45,43%) и футболния съдия Калоян Цветков с 1335 гласа (30,25%).

Прави впечатление обаче, че Калоян Цветков е издигнат от добилата печална слава през последните 4 години в цяла България партия СВОБОДА, чийто водачи от различни областни градове бяха уличени и подведени под наказателна отговорност за трафик и разпространение на наркотици (виж линковете под статията).

Според наши източници Калоян Цветков бил откритие на Преслав Петров и неговия ментор от Варна Генадий Атанасов разследван за наркоразпространение, имотни измами, лихварство, нагласени обществени поръчки, снимане и разпространение на порно видеа и др.

Типичното за тази престъпна организация в която явно вече са включили и Калоян Цветков, е че не щади средства нейни членове да влязат в местната власт за протекции и така в светлините на прожекторите да вършат благотворителна дейност, а зад кулисите да разпространяват наркотици дори и пред училищата, с която дейност кумулират милиони на година.

Очевидци, (които обаче ги е страх да излязат с лицето си, засега) ни разказаха, че Цветков е показал вече мутренското си държание в нощта на първия тур, когато около 2 часа на 30 октомври отишъл в ОИК Вълчи дол във видимо нетрезво състояние с любопитно мокър панталон в предната част и започнал арогантно и на висок заповеден тон да пита за неговите резултати – какви са, първи ли е, защо работят толкова бавно, как щял да ги уволни, когато станел кмет, той вече бил спечелил според него, да се били разбързали малко, влизал и излизал в ОИК постоянно в рамките на цели 5 часа.

Ние се разровихме малко и разбрахме, че всъщност Калоян Цветков е дипломиран юрист, но не практикува, а се издържа като футболен съдия. Живее във Варна. Сам. Не е женен. Няма деца. Води разгулен нощен живот. Не е подреден човек. И въобще не му пука за Вълчи дол. Там имал един наследствен пункт за прегледи оставен му от баща му.

Идеята на варненската Мафия и Преслав Петров всъщност била да натиснат „яко“ Калоян Цветков да стане кмет, той да си стои във Варна и от дъжд на вятър да се разхожда до Вълчи дол, а заместника му Преслав Петров да командва и всъщност да управлява общината.

Дори са си били сформирали вече екип. Първия зам. кмет вече разбрахте, че щял да бъде Преслав Петров. Втория зам. кметски пост вече бил поискан и даден на Пенка Йорданова Димитрова. Другия смелчага ясно осъзнавайки, че влиза в мафиотски модел на управление (от който трудно се излиза) бил бившият кмет на село Кракра Стоян Парашкевов Лефтеров – Кракренския.

ПП. По последна справка разпространението на наркотици в община Вълчи дол е 0,7%, а пред училищата е 0%. Не променяйте това. Това са Вашите деца. Не правете опити за които ще съжалявате.

Преслав Петров

Сподели

Related posts

Leave a Comment