НАГЪЛ! МОШЕНИКЪТ АНЖЕЛО ГЕОРГИЕВ ДЪЛЖАЩ НАД 1,5 МЛН. ЛВ. СЕ ГЛЕЗИ НА ПОЧИВКА В ДУБАЙ

Сподели

Строителния мошеник известен в цяла България Анжело Георгиев – Интербилда засякан на „заслужена“ почивка в Дубай

След като задълженията му от мошеническата му дейност вече надхвърлят 1,5 млн. лв. на физиески лица и на фирми, според запознати с измамническата му дейност, Анжело Интербилда решил да се отдаде на почивка в една от най-известните и скъпи дестинации – Дубай (видно от лични публикации в профила му във Фейсбук).

За тези, които го познават знаят, че Георгиев колкото и зле да е финансово винаги има две правила, които безцеремонно спазва – Нова година да я посреща някъде в чужбина (а не като простосмъртните (според него) в България) и през студения януарски месец за около три седмици да посещава някой топъл курорт.

Та така и тази година! Нова година по традиция (негова) я посрещнал в южна Турция заедно с „авера“ си – лихваря занимаващ се с наркотрафик и разпространение на наркотици Генадий Атанасов.

На снимката Генадий Атанасов е със синята риза 

Тактиката му винаги е една и съща – Анжело Интербилда никога няма пари! Всяка година през декември намира някой „балък“, успива го като обещава да го включи в някой „голям проект“, усуква го с колкото може повече кеш за „аванс“ и с парите на поредния измамен си плаща почивките.

Преди години един известен международен измамник родом от една варненска община бил казал: „Докато има „рибоци“ ще има и измамници“. Сега същия след над двадесет години укриване е във варненския затвор от преди три месеца – остарял и сам!

*******

Очаквайте скоро разследването ни за оказване на натиск от Генадий Атанасов и Анжело Георгиев-Интербилда върху кмета на Вълчи дол Калоян Цветков


Сподели

Related posts

Leave a Comment