Най-добре е сглобката да се разглоби, да идем на избори, та да видим Денков колко гласове е спечелил по време на премиерстването си

Сподели

ПП се стремят отново към несиметричност в тяхна полза. В този кабинет на сглобката ГЕРБ практически ги няма и ПП дерибействаха на воля във всички сектори. ГЕРБ играеха ролята на много лека спирчака срещу възможни ексцесии.

Габриел имаше съвсем деликатно присъствие. ПП обаче сега започват отново, както винаги и както е характерно за тях да се налагат нагло и със замах, започват да настояват за всички възможни предимства и несиметрична (според уговорката) тежест на техния отбор. Денков откога стана голям дипломат?!

Откакто Орбан го гледаше особено ли?! Откакто никой не иска да го приема в САЩ ли? Явно ПП държат да поддържат някакво трасе към външните фактори и считат, че Денков може да свърши тази работа. Така и не разбраха, че само с интриги и компромати не се прави политика. Най-добре е сглобката да се разглоби, да идем на избори, та да видим Денков колко гласове е спечелил по време на премиерстването си.

Калина Андролова


Сподели

Related posts

Leave a Comment