Европа се променя, БСП-то деградира

Сподели

Ох, чудя се, докато си правя кафе, кой е този, който ме приспива рано сутрин с монотонен тембър и комсомолски равен нищоказващ глас. И гледам Криско от БСП-то. Корнелия е решила този „дипломат“ с некомуникативен характер да го поставя за водач на листата за европарламент!

Съвсем очаквано. Европа се променя, БСП-то деградира. Криско е възможно най-безполезният човек във върхушката на БСП. Но понеже Корнелия я заплашват отвън да пробутат Криско за председател, а тя има навика да превръща всички свои врагове в евродепутати, така Криско ще спомогне за успеха на „Възраждане“ на евроизборите.

Да сложиш Криско на първо място, и Драго Стойнев на второ – това е продължение на самоубийствения парад на БСП-то. Криско е класически комсомолски безсмисленик, който не допринася с абсолютно нищо за партийния живот на БСП. В БСП оцеляват предателите към предишни председатели. Това си е формула на оформяне на партийни височества. Не умните, а безгръбначните и безсмислените.

Криско отдавна не понася Корнелия, но пък слугинското последователно ласкателство е велика пътека при слаби и суетни ръководители…

Калина Андролова


Сподели

Related posts

Leave a Comment