Първата група мигранти, които Австрия изпраща в България, следствие на „договореният“ от Денков „въздушен Шенген“, вече е на път!

Сподели

Първата група мигранти, които Австрия изпраща в България, следствие на „договореният“ от Денков „въздушен Шенген“, вече е на път! Утре в 10:35 от Виена каца първият самолет с афганистанци на летище София.
По въпроса цари пълно медийно затъмнение и до момента никой от правителството не е разяснил колко мигранти пристигат, къде ще бъдат настанени и колко точно ще струва това на бюджета, както и кои са тези хора.

Предполага се, че това е само началото и предстои трансфер на хиляди бежанци у нас. Това е следствие от безгръбначната позиция на правителството, което безотговорно се съгласи с исканията на Австрия, за да ни пусне частично в Шенген по въздух и вода, което по никакъв начин не би трябвало да усовлетворява България. 
Далеч по-достойната позиция бе да се откажем от подобно унижение и да реагираме твърдо като декларираме, че като държава членка ще наложим вето по определени въпроси свързани с т.нар. „обща политика на ЕС“, които противоречат на националните интереси на България, ако не бъдем приети за равноправен член на митническия съюз.

 Вместо „твърдост“ обаче, правителството на „сглобката“ демонстрира сервилност и по най-слугински маниер Денков и партиите, които стоят зад него, се съгласиха с арогантното искане на Австрие и безропотно „поканиха“ хиляди мигранти у нас. 
Следствие на престъпната „сделка“, която правителството сключи зад гърба на народа, предстои България да се превърне трайно в бежански лагер и да приеме хиляди мигранти от страни с тотално различна култура, религия и битност от нашите. 

Считаме, че България по никакъв начин не може и не трябва да носи отговорност за нерадостната съдба на тези хора, които са превърнати в бежанци следствие на колониално хишничество и войни организирани от САЩ и подкрепяни от европейските им сателити. Нашата Родина никога не е колонизирала нито един друг народ и всички войни, които България е водила са били само и единствено за освобождение и национално обединение. В този ред на мисли намираме за крайно несправедливо и цинично нещастието на тези мигранти да ни се представя като „отговорност“, която ние трябва да споделим с истинските виновници за нерадостната съдба на държавите, от които същите мигрират с цел по-добър живот.

Призоваваме Денков и лидерите на партиите, които го избраха за министър-председател на България да излезнат и публично да разяснят какво точно предстои и какво е договорил от наше име!

Аз ще бъда в 10 часа на Терминал 2, за да задам тези въпроси и да посрещна „новодомците“, които сглобката ни води!

Страхил Ангелов


Сподели

Related posts

Leave a Comment