Пораснаха пилци, подгониха квачки…

Сподели

Пораснаха пилци, подгониха квачки…
Долу-горе такава е работата с проекта за закон за цензурата, внесен от видните либерали, демократи и борци за човешки права от Демократична България. Май автор на тази простотия е бившия министър Божидар Божанков, бивше протеже на Румяна Бъчварова (ГЕРБ) и настоящ умно-красив депутат.
Мотивът е борба с пропагандата. Не знам как слагането на медии под контрола на ДАНС става борба с пропагандата. Какво разбира ДАНС от тая работа също не е много ясно, при все че би трябвало да се занимяват с далеч по важни теми, свързани с националната сигурност. Кое и как се определя като пропаганда? Чия пропаганда ще е вредната и чия допустимата? Работа ли е въобще на държавата да редактира съдърганието в медиите? И ако редактира това съдържание на база на какви принципи и виждания? Див болшевизъм!

Влизаме в сценарий, за който предупреждавам от години. Либерал-екстремистите няма да се спрат пред нищо, докато не запушат устите на всички несъгласни с тях. Започва се, разбира се, с цензура в медиите. Следващата стъпка каква е? Затвор, народен съд, гражданска смърт на всеки, който си позволи да критикува Посолството, ПП, ДБ, ЛГБТИ, ЕК и т.н? 

На власт имаме розово-лилави болшевики. Подкрепата за подобни антидемократични закони е тест за всички останали. Най-вече тест за ГЕРБ. ДПС са ясни. Ще подкрепят ли ГЕРБ подобно безумие? Дължат отговори, защото без тях няма как да мине.
Чакаме. Чакаме, но не безкрайно!

Карлос Контрера


Сподели

Related posts

Leave a Comment