ФАЛШИВИ ГЕРОИ НА ФАЛШИВО ВРЕМЕ

Сподели

Европейските лакеи на САЩ от вчера са побеснели заради смъртта на Навални – един от американските агенти, предал Родината си. Навални никога нищо значително не е направил, единственото му „геройство“ беше, че със западни пари и подкрепа се опита да събори властта в Русия. САЩ си въобразиха, че това, което е минавало при Елцин, ще минава и при Путин. Русия обаче векове наред има опит с предателите. Не напразно в Сибир има изградени трудови лагери. Дали правилно или неправилно е там да се пращат враговете на властта, може да каже само историята. Но огромна империя като Русия може да се управлява само с твърда ръка.

Двойният аршин се забелязва отдалеч. Къде е Джулиан Асанж? Човекът, разкрил смущаващи, да не кажем престъпни действия на своето правителство и направил ги достояние на цял свят. Разкрил глобалистките планове за света. Помогнал да се разбере истината?  Човек, искащ не власт, а справедливост и истина! Къде е този човек? В ЗАТВОРА! Където са го хвърлили големите радетели на демокрацията и свободата, които иначе вият като ранени хиени защо протежете им е умряло в Сибир!

Колко от тези, които казваха истината за САЩ и за глобалистите, са живи днес? Колко „инциденти“, странни самоубийства и катастрофи, случайни инфаркти, сполетяха всеки, който се опитва да попречи на САЩ или поне да разкрие истината. Помните ли генерал Сюлеймани? Чужд офицер, политик и водач? САЩ просто го гръмнаха на международно летище. С наглата арогантост на всесилни. Представете си сега Путин да беше разпоредил да взривят някой американски военен? Воят щеше да се чуе чак в съседните галактики.

Сега се създават фалшиви герои. Поднесени ни удобно от продали се на господарите медии. Правят се герои хора, които заслужават само презрение. И ни се дават за пример долни изменници и предатели.

Истинските герои са тези, на които медии и политици не смеят да им споменават имената в надежда да ги забравят хората.

А аз ще помня не нахалния Навални, а Джулиан Асанж!

Елена Гунчева-Гривова


Сподели

Related posts

Leave a Comment