УЛИЧИХА ПУБЛИЧНО ГЕНАДИЙ АТАНАСОВ КАТО НАРКО – РАЗПРОСТРАНИТЕЛ ЗА ВТОРИ ПЪТ (ВИДЕО)

Сподели

След поредните журналистически разследвания на Симон Милков от гр. Велико Търново, се установи, че Генадий Атанасов е бил задържан през 2014 година за нарко – разпространение в гр, Варна. Факт, който не се знаеше до този момент. Според наши информатори от службите Атанасов е бил задържан с Прангата и още един при сключване на сделка с кокаин.

Към момента към него има образувано досъдебно производство 318/2023г. по описа на ОДП Варна за укриване на данъци в огромни размери и пране на пари. Предстоят редица проверки, както и лично интервю с въпросния Генадий Атанасов за да може да даде отговори на всички излезли информации за връзките му с партия Величие и общата им подкрепа на кметските избори във Вълчи дол.

Припомняме на читателите ни, че Генадий Атанасов беше публично уличен още преди години в студиото на телевизия ЕВРОКОМ за търговията му с наркотици. Това беше и последното му публично интервю в национална телевизия. След този случай, той отказва всякакви запитвания за участие.

По наша информация владиславовския наркобарон Генадий Атанасов – Гената е разработван над 5 години за нарко разпространение в гр. Варна.

Но нека разгледаме политическия  “възход“ на въпросния псевдо патриот.

„Звездата“ му изгрява през 2013 г., в БСП Варна, като председател на ОПО11 в кв. Владиславово.

(На снимката в средата с червената риза и белия панталон е Генадий Атанасов)

Пълен ъндърграунд!

Продължаваме напред!

След като е позорно изключен от БСП, Генадий Атанасов заедно с група свои съмишленици  през 2016 г., създават проруска организация – БРСП (Българо – Руско сътрудничество и политики)

Генадий Атанасов, алчен и стиснат си помислил, че с голи лозунги ще излъже някой руски политик и ще бъде финансирана кухата му организация, а той да прибере едни чужди пари, както винаги е правил, но уви, бързо бил преценен и отхвърлен.

Въпреки всичко изложено, той е имал все пак среща с Генерал Леонид Решетников и е обменял информация за политическата обстановка в България. Поел определени ангажименти да пренасочи политическата посока на България, ако бил финансиран от Русия. Но след срещата му с шефа на Булгаргаз, от който пак търсил скрито финансиране от Руската страна, службите влизат в дирите му и веднага е бил разследван за ,,Заплаха за националната сигурност“ от ДАНС Варна, през 2017 година.

И до ден днешен Генадий Атанасов не крие собствените си проруски възгледи и забележете – публично от личния си Фейсбук профил.

Следва логичния въпрос:

Получава ли Генадий Атанасов руски пари за да бъде фиктивно лоялен към всичко руско?

Защо го прави, след като 4 години като зам. председател на общинския съвет беше най-верния сателит на ПРОевропейската партия ГЕРБ в общинския съвет?

Кого баламосва Генадий с кухи лозунги за русофилство, политиците или избирателите си?

Така или иначе, Генадий Атанасов си остава една политическа „проститутка“, която мина през много партии и коалиции – Атака, Воля, ГЕРБ, БСП, Български възход, БРСП, Българско лято, ВМРО и акустира в СВОБОДА – засега, само за лична облага и за ради „разпънатия чадър“!

Днес, един от близките му приятели е националния ДДС  измамник Анжело Георгиев – Интербилда, с който правят планове да източват чрез нагласени обществени поръчки община Вълчи дол, в която кмета Калоян Цветков стана такъв издигнат от коалиция основно между партиите СВОБОДА И ВЕЛИЧИЕ.

СЕЗИРАМЕ ОТНОВО СЛУЖБИТЕ ЗА СИГУРНОСТ, ДА СЕ ВЗЕМАТ НЕЗАБАВНИ ДЕЙСТВИЯ СРЕЩУ ДЕЙНОСТТА НА ГЕНАДИЙ ХРИСТОВ АТАНАСОВ ОТ ГРАД ВАРНА, КАТО ЛИЦЕ, КОЕТО Е ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. ТРЯБВА ДА СТАНЕ ЯСНО, РУСКИ ШПИОНИН ЛИ Е ГЕНАДИЙ АТАНАСОВ И ШПИОНИРА ЛИ СТРАНАТА НИ В ПОЛЗА НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ?!

В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ ПУБЛИЧНО ЩЕ БЪДЕ ПРИЗОВАН ГЕНАДИЙ АТАНАСОВ ДА СЕ ПОДЛОЖИ НА ДЕТЕКТОР НА ЛЪЖАТА И НА ТЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ В ЕФИР, КАКТО ГО НАПРАВИ РАЗСЛЕДВАЩИЯ ЖУРНАЛИСТ СИМОН МИЛКОВ В ПРЕДАВАНЕТО СИ ШИБАНИСТАН.

Очаквайте в следващото ни разследване как Генадий Атанасов успя да купи ВМРО ВАРНА, и защо Венцислав Сивов – Джеки Чан (убиец на дете) му изтъргува ВМРО за жълти стотинки. Какво се крие зад всичко това и чий интерес беше защитен.

На началната снимка е Генадий Атанасов на обществено събитие изглеждащ печално. В квартала напоследък все по-често се подигравали, че колкото повече се е стараел да бъде модерен Генадий изглеждал потресаващо… по скоро като дрипльо!

Източник: Само Истината


Сподели

Related posts

Leave a Comment