Кметът Калоян Цветков загробва община Вълчи дол с кредит… за заплати (снимки и документи)

Сподели

НАРОДА Е КАЗАЛ: ДАЙ НА ПРОСТИЯ ЧОВЕК ВЛАСТ И МУ ГЛЕДАЙ СЕИРА! НИЕ ПЕРЕФРАЗИРАМЕ: НАПРАВИ ЕКСПЕРИМЕНТ-ИЗБЕРИ СЛУЧАЙНИК ДА ТЕ УПРАВЛЯВА И НЕ ЧАКАЙ НИЩО ХУБАВО!

Преди кметските избори в свое раследване ПРОВАТОН предупреди жителите на община Вълчи дол за вредите, които ще настъпят за тях ако случайно изберат Калоян Цветков за кмет и предупрежденията ни започнаха да се случват! Пет месеца след встъпването си в длъжност Цветков поема дългосрочен общински дълг на сметката на Община Вълчи дол в размер на 217 280,00 лева с цел да плаща заплати на маса хора, към които е поел задължение да ги назначи на хранилка към общината след изборите

Заемът ще му е нужен още и за да обезпечи „масрафа“ на общинарите, състоял се този уикенд – 2 нощувки в хотел „Изворите“, с. Младежко.

След като съвестните служители един по един напускат Цветков, според запознати той изпаднал в стрес, че съвсем ще остане без специалисти, които да му търпят бързо сменящите се настроения и решил да сплоти колектива, като организира за сметка на общината цял уикенд ядене и пиене. Изхарчените финанси щял да възстанови в общинската хазна, след като загроби общината с 217 280,00 лева заем.

ДА СЕ ЧУВСТВАШ НА МЯСТОТО СИ, А ВСЪЩНОСТ ОТСТРАНИ ДА Е ОЧЕВАДНО, ЧЕ НЕ СИ ЗА ТАМ

За пет месеца Цветков се чувствал вече толкова уютно на кметското място, че видимо взел общината за своя семейна собственост!

Използвал служебната кола – Опел „Инсигния“ като лична в делнични и почивни дни, кръстосвал с нея навсякъде, возейки съпругата си ежедневно по лични и служебни задачи. Жена му от своя страна с охота го придружавала навсякъде, не излизала по цял ден от кабинета му, като дори присъствала и на служебните му срещи. Двамата така се били вживяли в управлението на общината (ясно видимо отстрани)самовлюбени, налудничаво уверени, всичкоразбиращи и всичкоможещи, че някой филмови запалянковци с ирония ги оприличавали на съвремените Бони и Клайд. Онези истинските обирали банки, тези източвали община!

Освен, че го придружавала навсякъде адвокат Русева (на началната снимка) съветвала съпруга си по всякакви въпроси – лични (естествено), политически, служебни, че дори изразявала мнения и становища по световни значими събития. Всички нови назначения минавали през нейн подбор и одобрение, както задължително и всички уволнения. „Жената на кмета“ нямала доверие на юристите и изготвяла всички важни договори и заповеди лично, като вече готови им ги предоставяла за подпис, все пак директно от нея ще бъде конфликт на интереси, а чак толкова тъпи двамата не били (макар, че действията им говорят друго!!!).

С ТАКИВА СЛУЧАЙНИЦИ И ЛЕГЕНДИТЕ НЕ ЗАКЪСНЯВАТ

Освен съпругата си, Цветков водел на работното си място, в кметския кабинет своето огромно куче. Една нощ, в началото на мандата му Цветков бил в своя кабинет с кучето си, което в тъмния коридор уплашило общинската охрана до такава степен, че човекът моментално напуснал работа.

**************

Дано накрая на мандата нанесените щети бъдат поправими…

Очаквайте разследването ни за опит за прикриване на конфликт на интереси от другия съветник на кмета Калоян Цветков по мафиотските въпроси с бързи печалби (наркоразпространение, лихварство, кражба на частни и общински парцели чрез обстоятелствени поръчки и нагласяване на обществени поръчки) – Генадий Атанасов от Варна, който издигна Цветков за кмет от партия СВОБОДА

По сигнал на Петър Преславски

Началната снимка е от профила на Цветков от профила му в социалните мрежи


Сподели

Related posts

Leave a Comment