ДЕМОКРАЦИЯТА Е ДЪВКА ЗА МАСИТЕ

Сподели

Многократно съм казвала, че само ощетените ментално си въобразяват, че светът и държавите се ръководят от принципите на демокрацията, свободата и справедливостта. Ми не, няма таквоз нещо. Светът и държавите се движат от силата и интересите. Тоест законите на джунглата и всичко, което се случва, е благодарение на това колко нокти и зъби можеш да вложиш в желанието си за плячка.

Почтеността, истината и отстояването на националните интереси предизвикват единствено раздразнение, особено сред някои среди, смятащи се за богоизбрани. Отстояването на собствена позиция предизвиква единствено омраза. Казването на истината предизвиква смях и подигравки. А ако истината е особено опасна, пример може да ви бъде Джулиан Асандж.

Всички коментират покушението срещу словашкия премиер. То показва едно – кукловодите вече не се прикриват дори. Искат светът да е техен и са готови да убиват и унищожават в името на тази цел. Нима мислите, че на Байдън му пука колко хора ще прати в месомелачката, за да може да си защити икономическите интереси – негови и на сина му. Или тези зад него, които управляват САЩ, ще пожалят някого, който разкрива какви ги вършат? Ако вярвате, че САЩ се ръководят от демокрацията и свободата, значи сте неосвидетелствани идиоти.

Голямата грешка на Русия беше, че допусна проксита на запада да я управляват за известно време. А голямата грешка на САЩ беше, че си въобразиха, че Русия ще остави това положение завинаги.

В момента светът е във война. Светът на ония, сатанистите, срещу света на нормалните. Не съм толкова глупава да мисля, че в Русия всичко е перфектно. Но със сигурност е много по-добре и по-нормално и човешко от този свят, в който от синовете ни правят педални механизми, от дъщерите ни – пластмасови кукли за употреба, а нас самите – немислещи идиоти, тъпчещи се с хамбургери и чипс, направени от насекоми, и гледащи идиотски сериали и реалита.

Кукловодите няма да се поколебаят да убиват. Да убиват жестоко и планирано. Знаете ли колко много хора починаха при „случайни“ инциденти. Защото са показали неудобната и бодлива истина. И са видели повече, отколкото трябва. А медиите, собственост на същите кукловоди, дори не споменават за съмнителните обстоятелства около тези „инциденти“. Но пък премиер трудно ще претърпи „инцидент“, там трябва по-радикална мярка.

Светът е във война. Бог срещу сатаната. Човекът срещу злото. И всеки трябва да избере страна. Защото войната няма да прости на никого.

Елена Гунчева-Гривова


Сподели

Related posts

Leave a Comment