Бивша кметица на Вълчи дол зорко пази кмета Калоян Цветков! Той търси спасение в ДПС

Сподели

Пенка Йорданова е бивша кметица на Вълчи дол. На изминалите кметски избори тя подкрепи сегашния кмет Калоян Цветков. Йорданова застана зад неговата кандидатура и офицално с пълномощно го представляваше в предизборната кампания пред ОИК представлявайки местната коалиция, от която Цветков бе издигнат, ведно с ПП Величие, ПП Свобода, и БСП, а вече подкрепян и от тримата съветници на ПП-ДБ. Както и по рано Ви запознахме Йорданова помага ежедневно на кмета със съвети за управлението на общината с опита си, който е натрупала от собственото си кметуване. В общината се говори, че Пенка Йорданова е сред най-доверените съветници на Цветков ведно с Яна Радева, майка и` (която е общински съветник от ВЕЛИЧИЕ), съпругата на кмета и крадливата Надежда Стоянова. 

Сега кмета Цветков явно е намерил подходяща за авторитета и` длъжност. Община Вълчи дол обяви конкурс за членове на одитния комитет в общината, и Пенка Димитрова Йорданова – бивш Кмет на Община Вълчи дол мандат 2011г., по настояще пенсионер, разбираме че ще бъде член на този комитет.

Пенка Йорданова явно е човек, който се раздава за успешното развитие на общината и създаването на управленския екип, тъй като разбираме, че е предложила (а кмета е приел) внучката си като PR на кмета Калоян Цветков, племенницата си Антоанета Йорданова, като главен счетоводител и себе си като външен одитор (независимо, че е завършила специалност за двигатели с вътрешно горене).

Тя ще получава възнаграждение, което видно от сайта на общината е равно на минималната работна заплата.

Припомняме Ви, че по време на предизборната кампания Йорданова публично даваше изявления, че се бори за каузата да свали ГЕРБ, а не за облаги и позиции, но разбрахме, че не е могла да откаже на Цветков да се справи с новото му амплоа – кмет, което е съвсем различно от футболист и дискотечен тип живот.

PS: Наши брилянтни източници от столицата ни информираха, че Калоян Цветков след като се е изпокарал последователно със заместника си Преслав Петков, след това с престъпния лидер на варненската партия СВОБОДА и неговия присъдружник – строителния мошеник Анжело Георгиев – Интербилда, а преди около месец е изпаднал в немилост и от направилия го кмет Ивелин Михайлов – създател на Исторически парк Неофит Рилски и неформален лидер на ВЕЛИЧИЕ, безпомощния Калоян Цветков се е самопредложил на ДПС да го припознаят, да им пристане като действащ кмет на Вълчи дол от ДПС официално, като условието му е било да го пазят от всички насъбрали се силни врагове и сигнали срещу него, председателя на общинския съвет и някой негови служители подадени в Прокуратурата и КОНПИ.  

Начална снимка: от Фейсбук профила на Йорданова

Източник: Петър Преславов


Сподели

Related posts

Leave a Comment