РАЗПАД В ОБЩИНА ВЪЛЧИ ДОЛ! Разследвания от КОНПИ Георги Котев мрънка от всичко, кмета Калоян Цветков се моли на ДПС да го спаси, а вече пари за заплати НЯМА

Сподели

СИТУАЦИЯТА В ОБЩИНА ВЪЛЧИ ДОЛ ВЕЧЕ БИЛА „ГРАМОФОН СВИРИ, МАЙКА ПЛАЧЕ“

Георги Котев вече мърморел за всичко, кмета Калоян Цветков чакал отговор от ДПС, обществени поръчки няма, проекти за над 2,2 млн. лв. изгоряха, в общината царяло анархия, а пари за заплати вече нямало…

Разследваният за конфликт на интереси председател на общинския съвет – Георги Котев се ожалвал на всеки срещнат, че е изключително разочарован от новите назначения от „кметското семейство“ и не може да разчита на никой от служителите в общината, поради тяхното НИСКО ниво на компетентност.

Котев бил разочарован още и от ситуацията, че в общината вече пари за заплати няма, поради множеството запори на общинските банкови сметки, които в момента са наложени на общината поради некомпетентното управление на Калоян Цветков.

Кмета Калоян Цветков пък, който неориентиран от последствията от самопредлагането си да пие мазно кафе с ДПС май от безпомощност се е завърнал при „Величие“ и взел да агитира за тях. Само, че според местни анализатори, самия той с дотук показаното калпаво и некадърно управление, и приклякването на килимчето на ДПС вече е репутационна щета и агитирането му носи на Величие антивот. Явно обаче Цветков сам се усеща, че е влязал във филм, който не е неговия и сам пред близки е споменал, че „ще е до септември“, според присъствалия, накак с очакване.

Петър Преславов


Сподели

Related posts

Leave a Comment