АСЕН/А, А ОНАЯ ТИ РАБОТА МОНТИРАНА ЛИ Е?!

Сподели

Асен/а, демек Асен Василев, лъже нагло и арогантно, както впрочем прави цялата му „простоидиотска“ компания, при Цецката Ризова. Той се кокорчи, тя се кокорчи и изобщо двамката се кокорчат един в друг, с нелеп, кризисен бездарен пиар.

Асен/а/ вика, че скандалните записи за кеша били неистински, ама абсолютно неистински, и хем били неистински и измислени, пък хем били монтирани.

Асен/а/, а оная ти работа монтирана ли е? Щото, ако изобщо имаше „оная работа“ би трябвало да си мъж, нали така?! А какво правят мъжете, Асен/а/? Не пискат, особено ако са тарикати, какъвто ти се иска да бъдеш и неумело го играеш.

Мъжете не пискат, когато са ги хванали на гюме, Асен/а/, и не си измислят, че оная им работа е била в … хладилника, докато е била на онова място, откъдето пък други пишман мъже, наречени курви, си вадят … кеша.

Схвана ли, какво точно ти казвам?!

Хем били неистински и монтирани записите, пък хем Асен/а/ вика, че да, о, да, водели такива разговори за да набавят три милиона, което било „законовата граница“ за пари за избори. А цецката ризова, ококорена изобщо не се сеща да пита за „неофициалния кеш“. То и да пита все тая, в bTV все са слугини, знаете добре на кого и поради тази причина „простоидиотите“ им са на сърце.

Асен/а/ обърка и ОПГ-тата. Нямало, вика, ОПГ вече за контрабанда и лъже като педал, хванат от гаджето си да облизва сладоледа на друг педал от дружеството на „педали на всеки километър“.

Той не ги познавал контрабандистите, снимките с пудела не знаел дали са истински и преиграно уж не може да се сети как се казвал оня, бе, контрабандиста Паскал…

Такива пердета, като тия безскрупулни лъжци „простоидиоти“ България не е виждала. Такива нагли зомбита, в чиито зеници минава единствено лентата „кеш“.

Междувременно, социологическите бакалии им дават 15,9%!

Или няма по -прост от българския народ, ама толкова прост, че няма такъв никъде по света, или КАКТО ВИНАГИ ДОСЕГА!!!!, С МАШИННИЯ ВОТ „АЛА-БАЛА“-ТА Е ОСИГУРИЛА ВАЛИ, ГЪРМИ, подобни проценти на „Простоидиотите“ и аверите им „десносектантите“.

АФЕРА от години го пише в прав текст – ако няма „ала – бала“ със софтуера, тия идиоти не могат да вземат повече от 8%!

Важи и за сега.

Всичко над 7-8 процента е мушенгия и фалшименто!

И МВР, ако обича, вместо да се занимава с традиционните цигански махали, най-накрая да пресече абсолютните фалшификации със софтуера на машините, които са в полза единствено на ПП/ДБ!

Иначе и този път ще излезе така, че Асен/а/ си е монтирала оная работа в задниците им.

Веселина Томова, Afera.bg


Сподели

Related posts

Leave a Comment