Кмета на Вълчи дол Калоян Цветков абдикира от изборите! Играе плажен футбол в Португалия (снимки)

Сподели

В последните седмици преди изборите цялата държавна власт впрегна пълни сили с цел агитация по населените места в България. Провеждаха се срещи със симпатизанти на политически партии, организираха се събития. Кметове на общини посрещаха кандидат-депутати по райони.

Един-единствен кмет на община в страната – Калоян Цветков – кмет на община Вълчи дол подреди приоритетите си по различен начин.

„Калоянчо“ избяга в Португалия да си играе плажния футбол – нещото в което явно е по-добър от това да бъде кмет на община. Цветков толкова нехае за случващото се в държавата, че освен, че не си мръдна пръста по организацията на изборите в собствената си община и си остави неориентирани заместници да се излагат с организационната подготовка, той дори не упражни гражданското си задължение да гласува на изборите за Народно събрание и Европейски парламент, което е супер несериозно за имащ се за политик човек !?!

Само преди половин година Цветков, когато ставаше въпрос за неговия личен интерес, бе впрегнал „куцо, кьораво и сакато“ да си пуска връзките в действие и да му съдейства за купув@не на гласове. След като хората си раздадоха личните спестявания и му съдействаха да спечели вота чрез солидно заплатени гласове, всичките му спонсори се отдръпнаха и отрекоха от него само половин година след избора му.

На всички стана ясно, че плановете на Цветков за управлението на общината се простирали до там само: първо да обезпечи собствените си финансови интереси и второ – да осигури службичка на една шепа приближени около него – всички роднини помежду си.

Дори и Величие (което го издигна, но май скоро ще се отрече) и ДПС (които Цветков неистово моли да го припознаят и спасят) видяха, че дори не могат да разчитат на него, тъй като той дори не е в страната по време на избори. Абдикацията от служебните задължения не е чужда на Цветков, когато стане напечено и спред запознати все по-често ще се „скатава“ в трудни ситуации.

Всеки подрежда приоритетите си както намери за добре – явно на Калоян Цветков приоритетите му са да се отдаде на двуседмичен маратон в Португалия, вместо да поеме политически ангажименти.

Видно от страницата му във фейсбук, Цветков се титулува „политик“ (виж по-долу скрийншот с 55 последователи – най-вероятно назначените в администрацията роднини). Политик, който дори не счете за необходимо да подаде гласа си, когато не ставаше дума за собствената му облага.

Сами си направете заключение за политическите и гражданските качества на плажния играч на футбол – „Калоянчо“.

Петър Преславов


Сподели

Related posts

Leave a Comment