Саудитска Арабия няма да поднови изтеклият 50 годишен договор със САЩ за обвързването на добива на нефт с продажбата му с долари, измислен и уреден от Хенри Кисинджър

Сподели

Саудитска Арабия няма да поднови изтеклият 50 годишен договор със САЩ за обвързването на добива на нефт с продажбата му с долари, измислен и уреден от Хенри Кисинджър. Всички неща рано или късно свършват! Добре е това да не се забравя. Особено в държави като България, която вече беше член на един тоталитарен блок. ЕС и НАТО СА ТОТАЛИТАРЕН БЛОК. Тяхното време също ще свърши и то много по-драматично от на СССР. Оттук насетне СА може да търгува нефта си с каквато валута си поиска. 

Една важна забележка към тази информация с ефект на бомба.
САУДИТСКА АРАБИЯ ОТКАЗА ДА УЧАСТВА В СРЕЩАТА НА Г-7, БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО ПОКАНЕНА КАТО НЕЧЛЕН ОТ ДЖОРДЖА МЕЛОНИ.

Много е важно гумените глави у нас, във властта и около нея да започнат да разбират, че светът на Запада свършва и условията в него почти никъде вече не съществуват. Това в нашите медии не се говори, разбирам и отново ще кажа, ако не се променят, нашите жълтопаветници ще се окажат информирани като в Северна Корея при Ким Чен Ир, дядото на Ким Чен Ун.  

Другата важна новина е, че САЩ предават на НАТО изцяло отговорността за въоръжаването на Украйна, при това го става ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за страните членки. Това означава, че САЩ задължават Европа да води войната в Украйна. Процес, който описвам от есента на миналата година. Включително САЩ задължиха Виктор Орбан да не ПРЕЧИ НА ВОЙНАТА НА НАТО срещу Русия и Унгария се съгласи срещу изваждането и от списъка с държави, които трябва да пратят войници в Украйна.

Това означава, че освен, че ще бъдем задължени като държава членка да произвеждаме и изпращаме оръжия на Украйна, БЕЗПЛАТНО, ще бъдем задължени да ИЗПРАТИМ ВОЙНИЦИ НА ТЕРЕН. И тук никакво Народно събрание няма да има думата. По предишният парламент, на 12 февруари 2023 година предаде командването на армията в ръцете на НАТО. В България НЯМА антинатовски партии и представители в новото Народно събрание.

Глупостите за неутралитет като член на НАТО са абсолютни глупости, казани от хора без политическа грамотност. Има 2 изхода от ситуацията. Първият е излизане от НАТО, което е възможно точно в момента, когато ни изтича договора. Вторият е победа на Русия в Украйна и разгром на НАТО, което е абсолютно възможно и даже задължително. Защо е всичко това? Глобалистите се намират във фаза на тотална загуба на контрол върху света, върху народите, върху инструментите за източване и притежание на света. Поради това им е нужна война, както винаги. Не успяха да бият Русия в Украйна. Изглежда са решили да се опитат да я бият в обединен блок като НАТО. Тази война е почти задължителна, за да могат да си осигурят победа на изборите в САЩ. Хайде да видим….

Анастасия Гешева


Сподели

Related posts

Leave a Comment