Не си мислете, че светът се управлява в хаос. Той се управлява в план

Сподели

Чета, че много млади хора не искали да имат деца. Вредели на планетата. Щели да им нарушат спокойствието. Искали грижи. Оставам разочарована, че самите родители на тези млади хора не са мислили по същия начин и не са ни ги спестили.

Да родиш и да отгледаш дете е нашият дълг към бъдещето, към народа и държавата. И към себе си и предците си. Децата са нашето безсмъртие. Понякога дори при голямо желание, хората са бездетни. Съдба. Но това не пречи да отгледат дете. 

Съвременната либерастка мисъл отрича човека като цяло. Децата били вредни, хората замърсявали планетата. Бе изобщо да си слагаме въжето и да свършва тая мъка на планетата. Но пък се замислям всичките тия, дето ни втълпяат подобни простотии, как се все от най-богатите на света и как самите те си имат деца. 

Земята била пренаселена. Не можела, видиш ли, да издържа толкова хора. Ами може. Ако едните спрат да плюскат омари и говеждо от Кобе и да се замерят с торти, може и да се нахранят тези, които ровят по кофите за боклук и гладуват. Светът не може да засити богатите, а не бедните.

Някои искат човечеството да се намали. До към милиард казват. Че по-лесно се контролират и държат в подчинение. А сега се замислете защо цялата тази истерия с това избрано бездетство и угризения, че си жив, не я разпространяват в Африка и Азия, където по презумпция има най-много хора? А са се насочили към европейците. 

Не си мислете, че светът се управлява в хаос. Той се управлява в план. Това, че вие не го виждате, е ваш проблем.

А децата са дар от Бог! Продължение на същността ни. Истинското богатство, което имаме.

От друга страна, е добре откачалките да не се размножават….

Елена Гунчева-Гривова


Сподели

Related posts

Leave a Comment