СКАНДАЛ! Адвокатка от протестите в схема с имотни измами в община Вълчи дол

Сподели

АДВОКАТКАТА НА „КОАЛИЦИЯТА СРЕЩУ ПЕРКИТЕ“ ВИЛНЕЕ В ОБЩИНА ВЪЛЧИ ДОЛ, ОСРЕБРЯВА В ИМОТИ ОТ ОБСТОЯТЕЛСТВЕНИ ПРОВЕРКИ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО! НАБЛЮДАВА НЕЗАКОННО ИМОТИТЕ НА ЖИТЕЛИТЕ НА ВЪЛЧИ ДОЛ!

Обстоятелствените проверки в Община Вълчи дол заваляхa с пълна сила от началото на мандата на Калоян Цветков, благодарение на него и местният адвокат и Общински съветник от квотата на ПП „Величие“ – адв. Галина Маринова, разбрахме от наши брилянтни източници.

Адв. Галина Маринова обезпечава личния си месечен доход благодарение на хонорара си като общински съветник и множеството обстоятелствени проверки, които прокарва като на конвейр в полза на собственика на Исторически парк (при когото самата тя е на заплата) и за кмета Цветков на принципа – „две за него, едно за кмета и едно за мен“.

Акционерката в Исторически парк адв. Галина Маринова използва положението си на приближен до кмета Цветков общински съветник, като се радва на протекциите, които Цветков и е осигурил, благодарение на договорка с лидера на мандатоносителя му – партия „Величие“. Галина Маринова била на заплата отдавана от „Исторически парк“ АД, срещу задължение да осигурява ежемесечно имоти, които приближени до Историческия парк да придобият по познатата вече схема – с констативен акт чрез доказване на давностно владение в продължение на 10 години, с помощта на 3-ма свидетели. На пръв поглед нищо незаконно, но въпреки всичко – неморално!

Възмутени граждани ни алармираха, че адв. Галина Маринова има свое обособено работно място в данъчното на Община Вълчи дол, като получава безпрепятствен достъп до системата „Матеус“, чрез която свободно, без никакво основание може да следи кой жител на общината какви данъци има да плаща и даден имот има ли неплатени данъци за последните десет години. Когато откриела такъв имот чрез софтуера „матеус“, моментално Галина Маринова влизала в ролята си на адвокат и чрез пълномощно подавала заявление за започване на процедура по обстоятелствена проверка.

Това се случва и до момента под закрилата и благодарение на благословията на кмета Калоян Цветков.

Целта на тези договорки била една единствена – до края на мандата да не остане имот със задължения на територията на общината, който да не е в ръцете на този ограничен кръг хора, домогнали се случайно до властта и незнайно до кога ще са там.

Въобще, няколко самозабравили се човека в администрацията на община Вълчи дол са се развихрили на принципа – „да крадем като за последно, а след нас – потоп!

Петър Преславов


Сподели

Related posts

Leave a Comment