Народите в Европа не харесват и не желаят политиката на евроатлантическия елит

Сподели

Казах го и по време на нашите избори. Народите в Европа не харесват и не желаят политиката на евроатлантическия елит по отношение разписанието на Давос, вируси, мерки, ваксини, както и по отношение на Русия и всичко, свързано с нея. Което означава, че каквото и да говорят медиите и да подписват, гласуват и правят политиците, народите не са съгласни и искат друго.

Рано или късно приетото ще се отмени, включително Русия ще стане особено любима на Европа, това предстои. Макрон загуби, сигурно само той не е знаел това. Загуби евровота, сега загуби и парламента на Франция. Но няма да се разкара, докато банкерите, които крепят всички подобни на него бе бъдат ограничени от политиката, няма да се разкарат. И все пак, живително е да гледаш как народът на Франция заши шамар на малоумника, дето ще се бие с Русия. И у нас ще стане същото само да се появи някой наистина смислен политически субект. Патриотичните партии у нас са обработени, други ще дойдат. Чудесно управлявате, ама хората не ви харесват управлението!

Единственото, което може да окаже наистина решаващо влияние по отстраняването на Байдън от изборния процес в Америка, е еврейското лоби. И сега искам да обясня тънкостите там, защото има много съществени промени в интересите на хардеврейските влияния върху политиката на САЩ. Досега всичко си беше окей. Обаче войните в Украйна и в Газа промениха това окей на Биг проблем. Еврейското лоби в САЩ в момента не се интересува от успехите или неуспехите на Украйна или Русия. За тях тази тема не е на дневен ред.

Единственото, което ги интересува, е успехът на операциите на Нетаняху, когото именно те поддържат на власт. Говоря за изключително фанатизирани старозаветни евреи, които живеят в сърцето на американската демокрация и от десетилетия, от 100 години и повече, оказват решаваща роля в управлението и. Това е най-назадничавата група евреи, която е възможна, най-ретроградните, най-десрурктивните и изостанали в развитието си евреи. Те са изключително богати и могъщи. Те не искат Байдън, който не обръща внимание на войната им в Газа, искат Тръмп, който е тяхно острие. Факт е, че от 7 октомври 2023 г. насам Байдън не им върши работа, той не се впусна със сърце да служи на каузата им.

Главните медии в щатите са в техни ръце и сега се вижда много ясно как всички вкупом заговориха, че Джо не става. Сякаш досега ставаше!?! Те искат смяната му и само те могат да я получат. Въпросът е дали имат сред другите кандидати на Демократите, сред които е и Робърт Кенеди Младши, достатъчно надежден човек, който да ги заведе във война с Иран и с Ливан. Това еврейско лоби живее на друга планета! И, отново подчертавам, Тръмп е техния човек! Бидейки на друга планета, тези вървят в някакви други събития, но поразиите, които могат да направят все още са изключително големи.

Една реална е война на Израел с Иран, заради което водят борба за власт в Иран, та ако не може война, поне да влияят на президента като изпълнява техните планове. Интересно е, но ето, че има нещо хубаво, което Джо Байдън направи и то е че отсвири поне за известно време евреите в щатите. То и Зеленски е евреин де, ама аз говоря за правилните евреи, тези на Нетаняху и Шимон Перес, ликудците, най-старата вибрация. Тези искат да ликвидират палестинците от лицето на Земята и завинаги да възпрат държава Палестина. Готови са да избият до крак всеки палестинец на Земята. Заради това е всичко.

Анастасия Гешева


Сподели

Related posts

Leave a Comment