ЦЕНЗУРАТА Е СИМВОЛ НА РОБСТВОТО

Сподели

Медиите в България и отчасти в света отдавна са поставени в зависимост от силните на деня. От тези, които решават пътя, по който трябва да върви нашето бъдеще. Които са решили вместо нас какво трябва да мислим, какво трябва да говорим и как трябва да живеем.

Доскоро свободните социални мрежи бяха притиснати да упражняват жестока цензура върху всеки инакомислещ, като се толерират само първични и елементарни постове, свързани с липсата на каквато и да било умствена дейност. Всеки, който се опитва да каже личното си мнение или да критикува общоприетата доктрина, бива блокиран и устата му бива затворена.

Нашите данъци и пари отиват не за разбитите ни улици и за пенсии, а за издръжка на армията тролове и на службите, за които следенето на политическите противници и инакомислещите в Интернет стана основна задача и задължение. Идват избори и цензурата ще стане още по-страшна.

За съжаление светът се превърна в едно голямо село. С тотален контрол върху информацията. Джулиан Асандж се опита да пребори системата. Видяхте какво му се случи. Демокрацията и свободата на словото са изрази, които помагат на господарите на света да промиват мозъците ни. А там, където мантрите не помагат, се намесва освободителната американска армия! И фондациите на Сорос, които се превърнаха в новите господари на прекрасния нов свят.

Опитват се всички да ни вкарат в клишета и калъпи, като се изрязва всичко, което не съответства на шаблона. С цел да се превърнем в сива мултикултуралистична маса, която е лесна за управление. Защото тогава ще бъдем удобни. Дори ще забравим да мислим.

От десетилетия ни втълпяват картинки на прегръдки, гълъби, мир, любов и обединена Европа. Пробутват ни дебилни дечица, които дори не разбират за какво се борят. Моето мнение е – срещу здравия разум!

Е, аз искам картинки на разкъсани окови, гилотини и свобода. Искам от медиите да идва усещането за свобода, за мислене и за собствено мнение. Искам да бъдем свободни, защото за да спреш свободата, е необходимо само да затвориш устата на мислещите.

Елена Гунчева


Сподели

Related posts

Leave a Comment