BESO HOMES – брокери с усет на машинации (част II)

Сподели

ИЗМИСЛЕНИ НЕУСТОЙКИ, ФАЛШИВИ ДОГОВРИ, НАДЗОРНИЦИ ПОМАГАЧИ, ЦЕСИИ И АНЕЛИЯ ТРАЙКОВА – КАК ПРЕСТЪПНИ СХЕМИ МОГАТ ДА “УБИЯТ” ЖИВ БИЗНЕС

На 04.06.2017 год. Красен Кръстев заверява пълномощно на Десислава Петрова единствено и само с права да продава апартаменти в сграда Modern Living Apartments.

През юли 2019г., след като двамата съдружници се уговарят да разделят бизнеса си Красен Кръстев като Управител на дружеството-инвеститор оттегля пълномощното на Десислава Петрова с текст само и единствено да продава самостоятелни обекти в сградата ML Apartments.

Тя обаче от своя страна съвсем преднамерено използва отмененото към нея пълномощно и съставя „фалшив“ предварителен договор (с дата преди отмяната на пълномощното й), като го сключва със задна дата (13.01.2017 год.) с надзорната фирма Арка Консулт ЕООД, като по този начин обвързва Си Би Глобал ООД.

За това действие се води разследване от Прокуратурата, както срещу Десислава Петрова, така също и срещу Явор Стоянчев, който освен наказателна отговорност може да изгуби и лицензите си за извършване на строителен надзор.

Тук грешките на двамата са фрапантни:

Първо – договора явно, че е фалшив;

Второ – подписа е на Десислава Петрова, а не на Красен Кръстев и никъде не е упомената като „псевдо пълномощник“;

Трето – толкова са бързали, че са писали върху друг договор за някакъв трафопост.

Но да минем нататък. Десислава Петрова сключва и неустойка от името на Си Би Глобал ООД – 0,5% на ден.

С това нанася огромни вреди на дружеството, като предоставя възможност несправедливо да се търси неустойка от него чрез заведено дело в СГС и се създава проблем с Акт 16, с което са ощетени и всички собственици.

Тук е важно да Ви обърнем внимание, че когато е подписан договора със задна дата, дотолкова не са съобразени периодите, че нейното пълномощно е заверено с дата 04.06.2017 год., а договорът с Арка Консулт ЕООД е дата 13.01.2017 год., т.е. договорът е сключен преди  датата на заверка на пълномощното !?!

В бързината са пропуснали да допишат „псевдо пълномощника“ Десислава Петрова, която е подписала договора от името на Красен Кръстев – незаконно подписан фалшив договор и другото фрапантно е, че явно от бързане са писали върху друг договор за някакъв трафопост
Фалшивият договор подписан от Десислава Петрова, като никъде не е упоменато името и, дори и като „псевдо пълномощник“

На база на този “фалшив” договор Десислава Петрова се уговаря с Явор Стоянчев и с пълномощното, с което не са и дадени такива права (видно и от определение на съда),

Определение на съда от което се вижда, че и съда тълкува, че в пълномощното на Деислава Петрова има ограничени права

сключва споразумение с нотариална заверка на дата 19.12.2019г., при Нотариус Стела Даскалова между Си Би Глобал Инвестмънт ООД (подписан от Десислава Петрова) и Арка Консулт ЕООД (подписан от Явор Стоянчев), с което тя потвърждава огромни, нарочно завишени неустойки от името на Дружеството Си Би Глобал и на тази база, на основание чл.417 от ГПК по бързата процедура Арка Консулт ЕООД си изважда изпълнителен лист срещу Си Би Глобал Инвестмънт ООД и е наложена възбрана от ЧСИ Ренета Милчева върху съседен  на посочената сграда имот (УПИ), който е собственост на Дружеството Си Би Глобал.

Но замисъла е още по-брутален и очеваден!

Понеже Явор Стоянчев най-вероятно се е изплашил от безкрупулните действия на ТАНДЕМЪТ, а по-точно ТОЙ да търси измислените неустойки от Красен Кръстев и да влиза в един куп престъпления (не, че не е влязъл), ТАНДЕМЪТ измисля следното:

фирмата, на която Десислава Петрова е действителен собственик, а именно Кепитал Фанд АД сключва с Арка Консулт ЕООД договор за цесия и по този начин първата има основание да претендира за сумите по антидатирания договор с надутите разходи,

т.е. да обясним на разбираем език: Десислава Петрова като пълномощник на Си Би Глобал сключва договор чрез който да се натрупат едни фалшиви неустойки на Си Би Глобал към Арка Консулт, след това чрез ЦЕСИЯ си ги прехвърля от Арка Консулт на нейното дружество Кепитал Фанд АД, т.е. на себе си, за да ги събира от Си Би Глобал (на трези двамцата трябва да им се признае, че им работи мозъка),

като цялата идея на тези машинации е да се навреди на инвеститорското дружество Си Би Глобъл ООД чрез „фалшив“ договор с надути разходи сключен с пълномощно без необходимите права.

Тук ясно се вижда, че Явор Стоянчев прехвърля нагласеното вземане на Десислава Петрова

В момента за тези действия тече разследване в СРПрокуратура и в 6-то РПУ с досъдебно производство №ЗМ 15137/20 год.

В следствие на направената възбрана върху УПИ-то се наложи Си Би Глобал да плати много големи неустойки по нарушаване на подписан договор за строителство върху този парцел, тъй като никой не би искал да строи върху възбранен имот и Си Би Глобал реално стана нарушител на договора.

С тези поредица от брутални машинации тотално се УБИВА ЖИВ БИЗНЕС и бъдещето на дружество Си Би Глобал Инвестмънтс ООД.

Спрямо Нотариус Стела Даскалова, която „не е видяла“  липсата на права на Десислава Петрова е подаден сигнал в Министерство на правосъдието.

В тази хитра и сложна схема си личи, че вина имат не само Десислва Петрова, но и надзорника Явор Стоянчев, защото е знаел, а това означава, че е ПОМАГАЧ.

Всичко тези действия създадени от Емануил Лазаров и Десислва Петрова с помощта на Явор Стоянчев, Анелия Трайкова, Камелия Гислер и Райна Белева целят само едно единствено нещо – ДА ПРАВЯТ ПРОБЛЕМИ ЗА ДА ТРУПАТ ПАРИ!

Вижте даже докъде са стигнали!

След като са създали куп неприятности, както на дружеството Си Би Глобал, така и на собствениците на обекти наглостта им стига чак до там, че на 20.10.2020г. пускат Заявление до началника на РДНСК София да спрат свиканата тогава Държавна приемателна комисия за акт 16 на сградата, защото Си Би Глобал има проблеми – ПРОБЛЕМИ СЪЗДАДЕНИ ОТ САМИТЕ ТЯХ!

Подписита на заявлението са наАнелия Трайкова и сестрата на Емануил Камелия Гислер

И накрая едно уточнение: Тогава в управлението на Кепитъл Фанд е била Ралица Стоянова и Анелия Трайкова, като последната е все още там и точно тя е подписала заявлението за спирането на ДПК, както и документите при следващите престъпни дейтвия.

Анелия Трайкова се води изпълнителен директор на Кепитал Фанд АД (Дужеството е с действителен собственик Десислава Петрова), а всъщност е една ниско платена брокерка обслужваща продажбите на Бесо Хоумс. Според запознати не блести с особен интелект, но е изключително вярна на Д. Петрова.

Ралица Стоянова е жена на племенника на Емо Негъра. Тя временно е била в управата на Кепитал Фанд АД, но според запознати в един момент се е усетила, че я използват, и след скандал е напуснала дружеството.

Десислава Петрова – жена на Емануил Лазаров – Емо негъра. Част от ТАНДЕМЪТ, който сътворява всички тези сложни преплетки от комбинации между схеми, помагачи, нотариуси, ЧСИ-та, съдилища, РДНСК, жалби, заявления, спиране на ДПК, объркване на животи, рушене на живи бизнеси и още куп машинации, които рано или късно ще се осветлят.

Но едно обстоятелство прави впечатление – навсякъде нейното име е по домументите!

По тези неправомерни и умишлени действия на описаните лица са сезирани Министерството на правосъдието и Главна Прокуратурата, и се водят разследвания, които се надяваме да доведат до осъдителни присъди!

Източник: собственик на обект в сградата ML Apartments


Сподели

Related posts

Leave a Comment